Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kalendervaror 40%

Jag besökte apoteket idag för att köpa min tandkräm, Sensodyne, eftersom den var rabatterad just idag den 6 december. Döm om min förvåning när jag i kassan fick beskedet att den inte var rabatterad. Jag var påstridig, men det var även damen i kassan. Man brukar säga att "kunden alltid har rätt" men det gäller tydligen inte på apoteket i Farsta trots att reklambladet klart anger nämnda erbjudande.
Nämnda apotek borde nog inse att det tillhör god affärssed att hålla vad man lovar. Det har med förtroende att göra.
När jag ändå ägnar mig åt klagomål kan jag ta upp en annan sak. Jag skulle köpa Dental 0,05 på samma apotek för någon vecka sedan - den brukar finnas i halvliter - men ingick inte längre i sortimentet. Inte på Lioyd's heller visade det sig. Men på Hjärtat fanns den! Det är som det är, men jag vill inte styra apotekets val av sortiment, och vet inte varför artikeln tagits bort. Men jag fick i alla fall lätta mitt hjärta/Hjärta...

Nils-Ivar Lindström Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Nils-Ivar,

  det reklamblad du hänvisar till är ett reklamblad som tillhör en annan apotekskedja.

  För att få den apotekskedjans rabatter måste du besöka ett av deras apotek.

  Här kan du se Apotekets erbjudanden just nu.

  Vänligen
  Maria Kundservice
 • Jag ber verkligen om ursäkt om jag har missuppfattat apotekstillhörigheten. Det reklamblad jag hänvisar till är utfärdat av apoteksgruppen. Farsta har, mig veterligt, tre apotek. Hjärtat, Lloyds och det vid ingången till ICA vilket jag mot nämnda bakgrund tog för givet tillhöra apoteksgruppen. Rätta mig om jag har fel och informera gärna om ert apoteks tillhörighet. Finns apoteksgruppen i Farsta.
  Nils-Ivar Lindström
 • Hej Nils-Ivar

  Apoteksgruppen finns inte i Farsta. Vi är Apoteket AB (statliga apoteket) och finns vid  Gul Entré utöver de andra apoteken du nämnt.

  Med vänlig hälsning
  Andreas Kundservice
 • Min ursäkt var alltså befogad och jag ska även fortsättningsvis använda mig av era tjänster. Men Gul entré förknippar jag med själva gallerian och Apoteket AB är väl det som ligger vid ingången till ICA. Har jag fel nu igen?
  Nils-Ivar Lindström
 • Hej

  Nej då. Du har alldeles rätt, det är vid ingången till ICA vårt apotek ligger.

  Med vänlig hälsning
  Andreas Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.