Vad innehåller Yokebe Turbopack?

Det finns ingen innehållsförteckning på Apotekets hemsida. Jag skulle även vilja ha information vad förpackningen innehåller, soppor, pulver, bars etc och hur det ska användas.
Kristina Eriksson

Kommentarer

 • Hej Kristina

  Tack för att du uppmärksammar oss på detta, vi ska se till att lägga ut informationen på hemsidan. Den innehåller följande:

  Yokebe 2 Week Turbo Diet Pack är en måltidsersättning för viktminskning. Yokebe är ett pulver med en hög proteinhalt för att ge en behaglig mättnadskänsla och innehåller en kombination av högkvalitativa proteiner, honung, 12 vitaminer och 10 mineraler.

  Yokebe används som en del av en kalorireducerad kost och innehåller färre än 300 kcal per måltid. Innehåller vitamin B5 och B12 som bidrar till normal energiomsättning och vitamin B6 som bidrar till normal protein- och glykogenomsättning.

  Att vid en energibegränsad kost ersätta två måltider per dag med måltidsersättningar bidrar till viktminskning, och att ersätta en måltid per dag bidrar till att bibehålla vikten efter viktminskning.

  Yokebe 2 Week Turbo Diet Pack innehåller:
  - 3 burkar Yokebe
  - 5 Yokebe portionspåsar
  - 1 shaker
  - 1 receptbok

  Varje burk innehåller 500 g.

  För att ersätta en hel måltid, blanda 50 g (5 rågade mått) Yokebe med 2 dl mellanmjölk och tillsätt 0,5 tsk vegetabilisk olja med hög halt av omättade fettsyror (solrosolja eller rapsolja). Rör om ordentligt eller skaka i shaker.

  Om Yokebe tillreds med vatten - och utan vegetabilisk olja - innehåller en tillredd portion 172 kcal. Tillredning med vatten ersätter inte en hel måltid.

  Bör användas som en del av en kalorireducerad kost. Följ instruktionerna på förpackningen för att uppnå bästa resultat. Tänk på att dricka rikligt med vätska när du använder Yokebe. Observera att Yokebe-dieten endast kan ha önskad effekt som en del av en energireducerad kost. Kosten måste innefatta andra typer av livsmedel.

  Öppnad förpackning bör förbrukas inom 14 dagar. Förvaras torrt och svalt.

  Vänliga hälsningar
  Andreas Kundservice
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.