Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur ångrar jag ett köp på apoteket.se?

Önskar returnera en vara som ni enbart säljer online, hur går jag tillväga?

Carina Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Carina,

  Du kan utnyttja din ångerrätt genom att lämna tillbaka en vara i någon av våra butiker. Ta med följesedeln vid retur i butik. Du kan också skicka returen per post, kontakta då alltid Apotekets Kundservice på telefon 0771–450 450 före retur.

  Läkemedel, livsmedel, stomiprodukter och kylvaror omfattas inte av ångerrätten i Distansavtalslagen. Du kan därför inte använda ångerrätt för att returnera dessa produkter. 

  Vänligen
  Maria Kundservice
 • Hej, kan jag dagen efter lämna tillbaka kosttillskott Mivitotal obruten förpackning? Köpte fel.

  Gunilla
 • Hej Gunilla

  Ja. Det går bra under förutsättning att du har kvitto eller följesedel med dig när du ångrar köpet.

  Vänligen
  Andreas Kundservice
 • Hej, jag köpte en vara på recept, kan jag lämna tillbaka en obruten förpackning och få pengarna tillbaka? Jag köpte det i en fysisk affär, går det bra att gå till vilket apotek som helst eller måste jag gå till den specifika affären och lämna tillbaka?
  Monica
 • Hej Monica,

  nej, det är ingen ångerrätt på läkemedel.

  Vänligen
  Maria Kundservice
 • Hej, jag har kosttillskott och någon spray som jag har använt men har kvar både kvitton och förbackningarna. Kan jag lämna tillbaka dem och får pengarna tillbaka även om de är brutna? Och behöver jag åka till samma apotek eller kan jag bara åka till vilket apotek som helst?
  Celina
 • Hej!

  Vi gör alltså vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg med vårt sortiment och kunna handla våra produkter med gott samvete. Eftersom kvalitet är så viktigt för oss har vi en kvalitetsgaranti på alla produkter som inte är läkemedel*. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd, får du pengarna tillbaka!

  * Läkemedel står under allmän läkemedelskontroll och godkänns av Läkemedelsverket. De täcks alltså inte av vår egen kvalitetsgaranti.

  Återköp, byte och reklamation kan göras på samtliga apotek inom Apoteket AB.

  https://www.apoteket.se/kundservice/handla-pa-apoteket/ 

  Vänligen


  Carina Kundservice
 • Hej!
  Jag vill reklamera en vara. Beställde en tanninghandske som gick sönder redan efter tre användningar. Vart vänder jag mig?
  Elin
 • Hej

  Besök ett av våra apotek. Ta med både produkten och kvitto/följesedel så kan personalen hjälpa dig.

  Vänligen
  Andreas Kundservice
 • Hej Apoteket,
  Jag köpte ett antal hudprodukter för känslig och torr hud som jag nu använd i lite drygt en månad. Det är bara att inse att jag reagerar på dem, blir röd, irriterad/varm och det kliar kort stund efter att jag använt dem och det försvinner endast om jag gör rent ansiktet igen och använder en annan produkt ej köpt hos er. Kan jag få pengarna tillbaka även om jag använt dem sedan inköp 26/4 och trots att de rekommenderas för min hudtyp och står ska lugna den?
  Kvitto finns på köpet.

  Bästa hälsningar
  Max
 • Hej Max,

  jadå, enligt Apotekets Kvalitetsgaranti, punkt 6, har du rätt att reklamera produkterna du inte är nöjd med och få pengarna tillbaka.

  Vad tråkigt att produkterna inte fungerade för dig.

  Vänligen
  Maria Kundservice
 • Hej, jag brukar köpa eran Aloe Vera gel (apotekets märke) och har använt den i flera år nu men den här gången när jag fick hem den luktar den jätte konstigt och väldigt plastig och fabrikigt, har luktar på själva förpackningen för att se om det va den som luktade men det är själva gelen som luktar så konstigt och starkt så jag undrar om jag skulle kunna få byta ut den mot samma gel fast någon som inte luktar för denna gel har ingen lukt och det verkar som att jag fått hem en som det är något fel på? Har köpt den online och fick hem den igår så har bara använt den två gånger alltså sprutat ut två klumpar med gel eller hur man nu ska förklara.
  Angela
 • Hej!

  Det bästa är om du kan gå till ett av våra apotek och göra en reklamation på varan, ta med följesedel. Du får då en ny förpackning eller pengarna tillbaka.

  Vänligen
  Carina Kundservice
 • Hej,
  Kan man returnera oöppnade kartonger Kalevi måltidsersättning?
  Malena
 • Hej

  Har du köpt dem av Apoteket? Jag kan inte se att vi har dem i vårt sortiment.

  Vänligen
  Andreas Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.