Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur registrerar jag en fullmakt på apoteket.se?

Jag har hämtat min katt hos veterinären, men inser att jag inte vill lämna henne ensam för att hämta ut medicin. Kan jag skapa en elektronisk fullmakt så min pojkvän kan hämta ut när han slutar jobbet?

Hur skapar man i så fall en fullmakt? Jag har letat på apoteket.se, men hittar bara att det /går/, men inte vart eller man fakiskt gör det

Kommentarer

 • Hej,

  ja, det är bra om du skapar en fullmakt.

  När du är inloggad på apoteket.se på en telefon klickar du på fliken Mina recept, då kommer en rullist, där väljer du Andras recept. Där kan du sedan registrera fullmakten.

  Om du är inloggad på apoteket.se på en dator klickar du på fliken Andras recept. Där kan du sedan registrera fullmakten.

  Faktagranskad 2018-10-17

  Vänligen
  Maria Kundservice
 • hej
  om jag har givit fullmakt till någon och sedan måste inte längre vill att denne någon ska kunna hämta medicin i mitt ställe, hur " stänger " jag ner den?

  MVH Anna Lemon
  Anna Lemon
 • Hej Anna,

  det kan du göra genom att logga in på apoteket.se och klicka dig vidare på fliken Andras recept. Där kan du sedan avsluta fullmakten.

  Du kan även avsluta fullmakten genom att besöka valfritt apotek.

  Vänligen
  Maria Kundservice
 • Hejsan jag skulle vilja ge min pappa fullmakten att ta ut min medicin
  Marcus tollesson
 • Hej Marcus

  När du är inloggad på apoteket.se kan du ge någon annan person fullmakt.

  Vänligen
  Marie Kundservice
 • Det är helt obegripligt hur man skapar fullmakt elektroniskt. Sitte gamla mor och vi ska försöka göra så att jag kan hämta hennes medicin. Jag gör som du säger ovan. Är inne på hennes profil och vi har klickat på recept och scrollat ner men det går ej
  Larsson
 • Hej,

  När du är inloggad på apoteket.se, klickar du på fliken "Mina recept" och sedan "andras recept". Några rader ner på denna sida så finns sedan en knapp som heter "registrera fullmakt".

  Vid eventuella frågor eller funderingar så går det bra att ta kontakt med oss via telefon 0771 450 450 så kan vi vägleda dig.

  Vänligen
  Jimmy Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.