Hur ska jag bli av med mollusker?

Hej
Min dotter har mollusker lite varstans på kroppen och vi behandlar det med nopoxivir men hon tycker att svider för mycket och jag hittade ett annat medel på nätet som tydligen inte sved vid behandling som heter zynaderm och jag undrar om apoteken säljer denna produkt?
MVH Ulf
Ulf Engström

Kommentarer

 • Hej Ulf,

  NoPoxivir är en receptfri medicinteknisk produkt som kan användas för att snabba på utläkningen. Man ska pensla på NoPoxivir 2 gånger om dagligen, lämpligen morgon och kväll, tills en inflammation uppstår. Detta tar normalt mellan 4-6 dagar, men kan även ta någon extra dag. När mollusken har blivit inflammerad så slutar man behandlingen så sköter kroppen resten. 80% är fria från mollusken efter 4 veckor från behandlingsstart.
  Godkänd från 2 års ålder.

  Mollusker är små knottror på huden som beror på virus. De är ofarliga och läker så småningom ut av sig själva men det kan ta lång tid. Det finns en receptfri produkt som kan göra att de försvinner fortare.

  För det mesta ger molluskerna inga besvär och antalet kan variera. Ibland bildas det endast en, ibland flera. De försvinner så småningom av sig själva men det kan ta lång tid: Oftast åtminstone ett halvår och det kan ta upp till ett par år. Innan de försvinner brukar de bli röda och irriterade och spricker. När alla molluskerna har läkt är man sedan immun för resten av livet.

  Vi har inte Zynaderm i sortimentet.

  Vänliga hälsningar
  Maria
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.